Opleiden HBO/WO

 

EIZT/ZTL beoogt een structurele bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de zorg, met een accent op technologie en innovatie. Daarom bieden we een aantal masteropleidingen en een Assciate Degree Zorgtechnologie aan.  

 

De volgende opleidingen staan centraal op HBO/WO niveau:

 

Master Innovation in Complex Care

Zuyd Hogeschool heeft samen met een aantal partners in de zorg een nieuwe masteropleiding ontwikkeld voor professionals in de zorg, gericht op zorginnovatie. De opleiding is bedoeld voor professionals die in de praktijk van de zorg werken. De eerste groep studenten is in 2015 van start gegaan. De tweede groep start in september 2016. Voor meer informatie klik hier.

 

Europese Master Technology in Care

Zuyd Hogeschool, Fontys Hogeschool, Saxion Hogeschool, twee universiteiten uit Finland en één universiteit uit Portugal hebben een internationale masteropleiding Technology in Care ontwikkeld. De eerste groep studenten is in 2015 van start gegaan. De tweede groep start in september 2016. Voor meer informatie klik hier.

 

Ontwikkeling Associate Degree Zorgtechnologie

EIZT/ZTL werkt samen met Zuyd Hogeschool aan de ontwikkeling van een Associate Degree programma op het gebied van zorgtechnologie. Dit programma richt zich op mensen met een MBO-opleiding in een zorgberoep (verpleegkunde) of een technische beroep. Voor meer informatie klik hier.  

 

 

 

Voor meer informatie over opleidingen op HBO-niveau:

Zuyd Hogeschool (HBO)

Fontys Hogeschool (HBO)