Maatwerktrajecten voor bedrijven

 

Bij steeds meer bedrijven op het gebied van zorgtechnologie ontstaat de behoefte medewerkers uitgebreider zicht te geven op het gebied van ziektebeelden, anatomie, fysiologie, ergotherapie of bijvoorbeeld sociale en communicatieve vaardigheden.

Deze onderwerpen raken immers de doorontwikkeling van bestaande producten en de ontwikkeling van nieuwe producten die in een specifieke zorgpraktijk moeten worden toegepast.

 

EIZT/ZTL heeft uitgebreide kennis opgebouwd rondom deze thema’s en de manier waarop ze in uw organisatie kunnen worden ingezet. Die kennis zetten we niet in als een standaard template, maar snijden die geheel toe op uw situatie. Voorkennis, aard van de organisatie en haar producten en diensten, omvang en werkgebied zijn allen bepalend voor de wijze waarop we het kennisniveau van uw mensen relevanter kunnen maken en verhogen.

 

Is uw bedrijf actief in het domein zorgtechnologie? Dan kunnen we wellicht iets voor u betekenen. Uw medewerkers kunnen een door ons toegesneden bijscholingstraject volgen in een blended learning mix van e-learning, casuistiek bespreking, coaching on the job en rollenspelen. Op dit moment loopt al een aantal soortgelijke trajecten bij andere organisaties onder de noemer Van Technicus naar Zorgtechnicus.

 

Meer informatie
Wilt u meer weten over wat EIZT/ZTL voor uw organisatie kan betekenen?

 

U kunt daarover contact op nemen met Josine Warnier via j.warnier@leeuwenborgh.nl of T:06 467 449 71.

 

Een afspraak voor een vrijblijvend orientatiegsprek is snel gemaakt!