21 Feb 2019
Omschrijving van

Symposium ‘motorisch leren in de neuro-revalidatie'.


Op dinsdag 12 februari 2019 heeft Li-Juan Jie (onderzoeker bij EIZT en het lectoraat Voeding, Leefstijl & Bewegen van Zuyd Hogeschool) samen met andere experts uit het veld een presentatie mogen geven op het symposium ‘motorisch leren in de neuro-revalidatie: van theorie naar therapie’.

 

Heliomare.png

 

Het symposium vond plaats bij het revalidatie centrum Heliomare, in Wijk aan zee en was gericht op clinici werkzaam binnen de neurorevalidatie zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten, revalidatie artsen en andere geïnteresseerde rondom dit thema.

Het doel van dit symposium was om deelnemers kennis te laten opdoen over de belangrijkste principes van motorisch leren en recente resultaten van wetenschappelijk onderzoek op dit gebied binnen het veld van de neurorevalidatie.

 

Hierbij heeft Li-Juan resultaten en ervaringen uit recente studies over de toepassing van impliciet motorisch leren gepresenteerd. Het was een goed bezocht symposium op een prachtige locatie. Dank Heliomare, Vrije Universiteit Amsterdam en in het bijzonder Elmar Kal voor het organiseren van dit interessante symposium.

 

 

foto_s_symposium_Heliomare.jpg