9 Mar 2017
Alt tekst van de afbeelding

Symposium: Draw your Future

Afscheidssymposium Paul Borm Zuyd Hogeschool.
.

Paul neemt afscheid bij Zuyd Hogeschool maar schetst nog druk aan zijn toekomst; hij gaat vol door als ondernemer bij Nano4Imaging. Wat zijn jouw toekomstplannen? Laat je inspireren op donderdag 9 maart 2017.

Om toekomstplannen te maken, te volgen, en ze zo nodig ook weer bij te stellen heb je vertrouwen en energie nodig: het basale vertrouwen dat je beslissingen tot iets goeds leiden en de energie om steeds weer creatief, vernieuwend en uitvoerend te kunnen zijn. Het is die energie die bij Draw your Future op tafel en in de ruimte komt. Want, zo luidt het credo: 'Als je geen plan hebt, word je onderdeel van andermans plan'.

Line up

Tijdens deze middag, die wordt georganiseerd door Paul Borm, komen sprekers en performers aangeven waar zijn hun energie vandaan halen. Schrijvers, wetenschappers, ondernemers en creatieve geesten uit de wereld van muziek en toneel. Kortom, mensen die Paul hebben geïnspireerd en waar hij altijd kan bijtanken. Laat je ook inspireren door hun verhalen. Je bent van harte welkom!

 

Meer informatie en programma

 

Op deze website kun je je ook inschrijven.