10 Oct 2017
Alt tekst van de afbeelding

Roadshow - gemeente Beek

ASTA theater, Markt 6a te Beek

Zoals reeds eerder aangekondigd organiseren Zorgtechniek Limburg (ZTL) en het Expertise Centrum Innovatieve zorg en technologie (EIZT) in samenwerking met het huis voor de zorg voor het tweede jaar op rij de 'Roadshow technologische hulpmiddelen in de zorg'. 

 

Deze Roadshows worden dit jaar georganiseerd bij diverse gemeentes in Limburg.

Op 10 oktober zal er daarom een Roadshow in samenwerking met de Gemeente Beek plaatsvinden. 

 

Uit onderzoek is gebleken dat mensen vaak niet weten welke hulpmiddelen en zorgtechnologie er is die hen ondersteunt om langer zelfredzaam te zijn. Ook is men vaak niet op de hoogte hoe men deze hulpmiddelen kan krijgen en wat men zelf aan de eigen situatie kan doen.

Tijdens de informarkt demonstreren weer diverse bedrijven hun producten. U kunt kennis maken met diverse hulpmiddelen en zorgtechnologie door ze gewoon zelf uit te proberen. Ook kunt u vragen stellen en informatie krijgen over uw eigen situatie.


Daarnaast worden er workshops georganiseerd waarin deskundigen dieper ingaan op specifieke onderwerpen zoals ‘De toekomst van technologie in de zorg, wat is er allemaal al?’, of 'Hoe maakt u uw huis toekomstbestendig en welke hulpmiddelen heeft u in uw geval nodig?'.


Datum: dinsdag 10 oktober 2017

Locatie: ASTA theater, Markt 6a te Beek

Tijd: 13:00 - 16:00 uur

 

De toegang is gratis en de koffie staat voor u klaar!