15 Mar 2018

Opening Living Lab Zorgtechnologie

15 maart 2018 - 16:00 uur - Roermond

Living_Lab_Roermond.png

 

Zorgtechniek Limburg (ZTL), het kenniscentrum voor zorgtechnologie van de 3 Limburgse ROC’s, heeft samen met het Expertisecentrum voor Innovatieve Zorg en Technologie (EIZT), Gilde Opleidingen en de gemeente Roermond het initiatief genomen om een fysieke plek in te richten waar zorgtechnologie ervaren kan worden. In dit Living Lab laten onderwijs en ca. 20 bedrijfspartners met up-to-date materiaal, samen zien wat er mogelijk is op het gebied van zorgtechnologie.


Het Living Lab is gratis toegankelijk voor inwoners van de gemeente Roermond, studenten, zorgprofessionals en iedereen die geïnteresseerd is om te ervaren hoe het is om met zorgtechnologie om te gaan.


Dit unieke Living Lab wordt op donderdag 15 maart 2018 om 16:00 uur officieel geopend door wethouder Smitsmans, samen met robot Pepper, ereburger van de stad Roermond.


Wij nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn en vragen u om dit tijdstip alvast in uw agenda te reserveren. Nadere informatie over het programma ontvangt u binnenkort.