9 Dec 2019
Alt tekst van de afbeelding

LifeTec Zuid Eindejaarsbijeenkomst

9 december 2019

Verbeter uw marktentree strategie voor de care, cure en diagnostics.

Een samenwerking van LifetecZONe, Rabobank, LBDF, MedtechPartners, EIZT & LIME.

 
U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de LifeTec Zuid Eindejaarsbijeenkomst op 9 december aanstaande te Sittard.
 
Onderbouwing van de werking van uw innovatie én het betrekken van de juiste stakeholders zijn cruciale aspecten van een efficiënte marktentree strategie in de care, cure en medische technologie sector. Tijdens de Lifetec Zuid Eindejaarsbijeenkomst delen KplusV en partners en Mark Bloemendaal hun expertise in respectievelijk een bredere vroeg fase assessment en stakeholder analyse zodat u deze twee valkuilen kunt voorkomen in uw marktentree strategie.
 
Voorafgaand aan de workshops bieden we voorgeselecteerde start-ups de kans om hun product en/of dienst te pitchen voor een panel met experts uit de care, cure en diagnostiek sector. Maar ook ú heeft tijdens deze sessie de kans de start-up vanuit uw expertise te adviseren én zo inhoudelijk contact te leggen met dit bedrijf. De follow-up wordt conform de bewezen methode van MedtechPartners uitgevoerd.
 
In deze bijeenkomst brengen we de netwerken LifetecZONe, Rabobank Business Innovation Team, LBDF, MedtechPartners, EIZT en LIME samen. We kijken dan ook uit naar een zeer interactieve middag en ondersteunen u in het netwerkgedeelte graag met het leggen van nieuwe contacten!