5 Apr 2019
Alt tekst van de afbeelding

Conferentie Bruggen Bouwen - 2019

Samen aan de slag met INTER professioneel onderwijs.

Tegenwoordig krijg je als docent, student en professional te maken met complexe problemen waar geen eenduidige oplossing voor is. Dit vraagt om de inzet van meerdere disciplines en professionals met verschillende achtergronden. Daarom is het belangrijk dat studenten binnen INTERprofessioneel onderwijs al leren INTERprofessioneel met elkaar en de praktijk samen te werken.

 

Inspirerende sessies en interactieve workshops

De afgelopen jaren hebben we binnen en buiten Zuyd de nodige expertise en ervaring opgedaan op het gebied van INTERprofessioneel onderwijs. Deze kennis willen we graag met jou delen. Daarom hebben we op dinsdag 7 mei een middag georganiseerd met een aantal inspirerende en interactieve sessies.

 

Doelgroep

De conferentie is bedoeld voor alle docenten, studenten en professionals die concrete voorbeelden willen horen, ervaringen willen delen en inspiratie willen opdoen over INTERprofessioneel onderwijs en samenwerken. Bovendien vinden wij het fijn als je deze uitnodiging doorstuurt naar geïnteresseerden in je netwerk.

 

Programma

Het programma bestaat uit drie pijlers:

  • INTERprofessioneel onderwijs
  • IPCoP in praktijk
  • Onderzoek naar INTERprofessioneel onderwijs en samenwerken

Er zijn workshops en presentaties vanuit deze verschillende invalshoeken. Je kunt kennis en inspiratie opdoen, ervaringen uitwisselen en mee ontwikkelen.

Door elkaar te leren kennen kunnen we elkaar gemakkelijker vinden om samen nog meer INTER professioneel onderwijs te ontwikkelen en uit te voeren. 

 

Aanmelden

Om interesses van deelnemers in beeld te krijgen, vragen wij je vooraf online aan te melden. Doe dat voor 23 april a.s. Deelname is gratis. Als je je hebt aangemeld, rekenen wij erop dat je ook komt. 

 

Meld je nu aan.

 

Locatie

De conferentie vindt plaats bij Zuyd Hogeschool | Nieuw Eyckholt 300, Heerlen. Voor externe gasten reserveren wij een parkeerplaats na aanmelding.

 

Tijd

14:00 uur tot 17:00 uur

 

Meer informatie

Marije Duijsens, marije.duijsens@zuyd.nl

 

Deze conferentie wordt mogelijk gemaakt door het kernteam INTER professioneel onderwijs Zuyd, het Brightlands innovatieprogramma LIME (Limburg Meet) en de werkgroep IPOS van de faculteit gezondheidszorg.